Vogëlushja që vuan nga sindroma e flokëve Einstein!

Një nënë nga Arkansasi, shpenzoi dy vjet kohë, në përpjekje të qetësimit të flokëve të vajzës së saj të vogël, për të cilën më vonë mësoi se ka një mutacion të rrallë gjenetik që shkakton flokë të çrregullta. Pra, flokët e vogëlushes Jail Lambit, që ka vetëm dy vjet e gjysmë, kanë ‘’sindromën e flokëve të pakapshme’’ pasi edhe kur i mbledh ato, vazhdimisht qëndrojnë të hapura. Sipas ekspertëve, një sindromë të tillë kishte dhe Albert Einstein tek i cili pati të tilla ndikime. Nëna e saj, Sara Lamb, 29 vjeçare, dhuroi qindra dollarë në rreth 20 produkte të flokëve duke u përpjekur të rrafshonte flokët e vajzës së saj para se të merrnin diagnozën. Lumb pati thënë për vajzën: ‘’Ajo duket si një luleradhiqe. Ajo ka një personalitet të çuditshëm dhe flokët e saj janë rezultat i saj” Për më shumë shikoni fotografitë e vogëlushes Jail.

Share With:
Translate »
894 Views