Wow! Tashmë edhe babai mund të ndjejë shkelmimet e foshnjës në barkun e nënës

Teksa nënat janë në pritje të ëmbël kalojnë momente mjaft emocionuese sidomos kur  ndjejnë lëvizjet e foshnjës në barkun e tyre. Kjo është një ndjesi aq e bukur saqë shkenca ka vendosur që të njëjtën gjë të ndjejnë edhe baballarët.

Së fundmi është shpikur një rrip të cilin e vendos nëna dhe babai. Në momentin që foshnja shkelmon ky rrip i jep sinjalin babait, i cili ndjen të njëjtën gjë si nëna.

Kjo është një arritje mjaft e veçantë, për më shumë detaje mund të ndiqni videon:

It’s amazing when the dad can feel the baby too

It is wonderful that they can go through this together. ❤via www.huggies.com

Posted by Bright Side on Sunday, May 13, 2018

Share With:
Translate »
543 Views