Yjet që u bënë nëna pas moshës 40-vjeçare

Sipas studimeve mosha ideale për të bërë fëmijë është 26-30 vjeç. Megjithatë kohët e fundit kjo balance ka ndryshuar dhe vajzat preferojnë që të bëhen nëna në një moshë më të madhe, sidomos kur në mes futet karriera. Disa nga vajzat e njohura të ekranit kanë zgjedhur që primare në jetë të vendosin karrierën e tyre dhe ka shumë raste që ndjesinë e mëmësisë e kanë provuar pas të 40-tave, ose duke e kthyer në trend disa prej tyre kanë zgjedhur që pasi fëmija i parë të jetë rritur të bëjnë një fëmijë pas moshës 40 vjeçare. Më poshtë po ju zbulojmë një listë
EVA LONGORIA, 43 vjeç
JANET JACKSON, 49 vjeç
EVA MENDES, 42 vjeç
GWEN STEFANI, 43 vjeç
MADONNA, 42 vjeç
MARIAH CAREY, 42 vjeç.

Share With:
Translate »
572 Views