Zanfina u përgjigjet 50 pyetjve dhe na tregon shumë për familjen

Këngëtarja Zanfina Ismaili ishte sonte protagoniste në rubrikën ’50 pyetje me…’ të emisionit Prive. Ajo zbuloi shumëçka nga jeta e saj private e tha gjëra që si kemi ditur më parë në 50 pyetjet që mbulonin shumë tematika. E siç vepron rrallë, këngëtarja foli pak edhe për babain kur u pyet nga Vlorijan Halili se a e takon shpesh. Zani pati një përgjigje të prerë, parase të vazhdojë tek pyetja tjetër. Detajet në videon e mëposhtme.

Share With:
Translate »
567 Views