‘Zyber Hallulli, babai i jetimëve’, KMSH, dokumentar për kryebashkiakun e parë të Tiranës

Në 100 vjetorin e çeljes së “Strehës Vorfnore” në Tiranë dhe 90 vjetorin e ndarjes nga jeta të Zyber Efendi Hallullit, KMSH sjell për herë të parë një dokumentar mbi jetën dhe veprën e Kryetarit të Parë të Bashkisë së Tiranës, këtij patrioti, hoxhe dhe bamirësi të shquar të kryeqytetit dhe mbarë Shqipërisë.

Share With:435 Views