13 vajzat e të famshmëve që trashëguan profesionin e baballarëve të tyre

Shumë fëmijë trashëgojnë jo vetëm elemente të dukjes së prindërve të tyre, por gjithashtu edhe talentet e tyre, sharmin dhe karizmën.

Ky fakt i mrekullueshëm i jetës ilustrohet në mënyrë të përsosur nga shembujt e botës së aktrimit dhe muzikës.

Më poshtë mund t’i shihni vajzat e 11 të famshmëve, të cilat trashëguan shumëçka nga prindërit e tyre. 

Johnny Depp dhe Lily-Rose Melody Depp

© Kinopoisk   © David Fisher  

Bono dhe Even Hewson

© Andrew Walker   © Stewart Cook   ©     ©    

Arnold Schwarzenegger dhe Katherine Eunice Schwarzenegger

© Kinopoisk   © Willi Schneider  

Jean-Claude Van Damme dhe Bianca Brigitte Van Damme

© Bianca Brigitte Van Damme/ Facebook  

Phil Collins dhe Lily Collins

© Willi Schneider   © Picture Perfect   ©     ©    

Gordon Ramsay dhe Matilda Ramsay

© Broadimage   © Ken McKay ITV  

Alec Baldwin dhe Ireland Baldwin

© Gregory Pace   © Kristina Bumphrey StarPix  

Mick Jagger dhe Lizzie Jagger

© Andre Csillag   © Jonathan Hordle  

Bruce Willis dhe Tallulah Belle Willis

© Broadimage   © REX/Shutterstock  

Keith Richards dhe Theodora Richards

© David Fisher   © Billy Farrell Agency  

Clint Eastwood dhe Francesca Eastwood

© Featureflash Photo Agency   © Featureflash Photo Agency  

Sting dhe Fuschia Sumner

© regory Pace BEI   © Matt Baron    ©    

Sylvester Stallone dhe vajzat e tij

© Jim Smeal  

Babai më i lumtur në Hollywood. Sistine, Sophia dhe Scarlet janë me të vërtetë të bukura.

Share With:
Translate »
1008 Views