+20 emra uniseks për bebushin tuaj të ardhshëm

E dimë që ju që do të bëheni së shpejti prindër jeni të etur për opsione emrash, prandaj bëni sytë katër! Ndoshta në listën në vijim mund të gjeni emrin e bebushit tuaj, por po jo nëse do të donit një emër tradicional. Emrat më poshtë janë uniseks, unikë dhe mbi të gjitha me kuptim!

1.

Atlas

2.

Valentin

3.

Finn

4.

Marli

5.

Blue

6.

Carter

7.

Remy

8.

Max

9.

Nicki

10.

Dilan

11.

Tai

12.

Eli

13.

Aubrey

14.

Xho

15.

Reese

16.

Shiloh

17.

Leslie

18.

Finley

19.

Kai

20.

Arden

21.

Riley

22.

London

23.

River

24.

Harper

25.

Charlie

26.

Taylor

27.

Sasha

28.

Ellis

29.

Raian

Burimi: Cosmopolitan

Share With:
Translate »
37 Views