Alban Skënderaj dëshmon esencën e jetës së tij

Alban Skënderaj është ndër këngëtarët e paktë shqiptarë që pikasi që në fillim për vargjet e këngëve të tij. Shpesh i frymëzuar nga aktualiteti, shpesh i frymëzuar nga jeta e tij. Dhe nuk kishte si të mungonte një përshkrim kaq i veçantë për vajzat e jetës së tij. Ai ka ndarë një foto të Miriam dhe Amelit me ndjekësit në Instagram ku shkruan: Esenca e jetës!

Përveç fjalëve të përzgjedhura me kaq delikatesë, edhe fotoja është po kaq fantastike. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
672 Views