Ameli është rritur, tani shëtitjet i bën me shoqet

Tani ka shoqet e saj ajo. Ameli është rritur dhe përpos shëtitjeve me mamin del edhe me shoqet. E në një situatë të tillë, s`ka lumturi më të madhe. Kështu fitohet pavarësia, pak nga pak. E ka veshur mami bukur me paliçeta xhins dhe kanë dalë bashkë me shoqen. Ndërkohë që dy vogëlushet ecin para dhe bëjnë biseda vajzash të vogla, mami Miriami i ka fotografuar. Sytë zemra nga lumturia përpara një pamjeje të tillë:

😍

A post shared by Miriam Cani (@miriamcani) on

Share With:
Translate »
821 Views