Ameli ka një përshëndetje speciale për miqtë e Miriamit

Sapo ju erdhi një përshëndetje speciale nga Ameli, e bija e Miriamit dhe Albanit për tju zbukuruar ditën.
Këtë herë ajo ka përshëndetur miqtë e mamit edhe pse çifti i artistëve kanë shumë fansa e miq të përbashkët.
Mami e ka veshur me të bardha dhe tani që flokët janë rritur i ka bërë dy bishtaleca.

2017-06-09 14_26_32-Miriam Cani - Posts

Share With:
Translate »
1053 Views