Ju e keni në dorë të ndryshoni formën e kokës së foshnjës

Formimi i kokës është një praktikë e lashtë që kryhet ndaj një foshnje përmes masazhit të butë nga nëna, babai ose dikush që e mban fëmijën.

Po është e vërtetë, një prind mund të ndryshojë formën e kokës së foshnjës nga mënyra sesi e përkëdhel atë teksa e mban në krahët e tij.

Kështu, ndërsa mbani një fëmijë në krahët tuaj, me duar zbutni butësisht ballin e një fëmije duke e masazhuar në një mënyrë rrethore për të inkurajuar zonat e buta të kafkës për t’u bërë të rrumbullakëta.

Më poshtë mund të shihni një video dhe të mësoni:

Share With:
Translate »
1735 Views