Ami zbulon gjininë e fëmijës së dytë?

Ka vetëm disa minuta që Ami dhe Ermali na kanë dhënë lajmin e bukur që familja e tyre do të zgjerohet. 

Por në një postim tjetër në Instagram, Ami sapo na bëri kureshatarë për gjininë e bebit. Ajo ka publikuar foton e një torte me gjurmët e këmbëve dhe këpucët e bebushit me ngjyrë rozë dhe bojëqielli. Ndoshta pikërisht sot Ami ka mësuar edhe gjininë e bebit që vendosi të na japë lajmin e bukur. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1675 Views