Anita Haradinaj: Si e përjetova arrestimin e Ramushit së bashku me fëmijët | Video

E ftuar sonte në Top Show Magazine ka qenë Anita Haradinaj, bashkëshortja e Ramush Haradinaj. Ajo ka folur për veten, familjen dhe momentin e arrestimit të babait të fëmijëve në Francë. Ata ishin nisur në një udhëtim dhe e gjithë ngjarja e arrestimit ka ndodhur në aeroport. E lodhur nga këto situata të përjetuara, Anita u mundua që të ruante qetësinë dhe të kujdesej që fëmijët të mos mërziteshin. Për më shumë shikoni videon mëposhtë. /Kids’ Time

Anita Haradinaj: "Ja momentet e vështira që përjetova me fëmijët, kur arrestuan Ramushin në Francë!

Posted by TOP SHOW on Friday, October 20, 2017

Share With:
Translate »
3856 Views