Ansi luan me gjyshin, pamja më e bukur në sytë e Andrrës

Mjali i mjaltit, jo më kot ka mbetur kjo frazë për nipërit nga gjyshërit. E dëshima e gjallë për këtë sapo na erdhi edhe nga Andrra. Ajo ka shpërndarë një video ku shihet Ansi teksa luan me gjyshin në park. Vogëlushi Ansi vrapon, ndërsa gjyshi, duke u bërë më i vogël se nipi e ndjek nga pas. Ky moment kaq i vecantë nuk i ka kaluar Andrrës pa e fiksuar në video dhe nuk ka rezistuar pa e shpërndarë.

Share With:
Translate »
1087 Views