Ansi nuk ka një, por dy dado!

Vogëlushi Ansi është duke u rritur. Pothuajse e ka kaluar fazën më të vështirë. Ai tani mund të ecë dhe të flasë disa fjalë. Por megjithatë shumë veta i rrinë mbi kokë Ansit dhe kujdesen për të. Andrra në një foto në instastory na ka informuar për dy dadot e tjerë të Ansit, të cilët janë Xhulian Hoxha, nipi i Sinanit dhe Amdi Destani, vëllai i Andrrës. Djemtë lënë kokën pas Ansit të vogël, normale sepse ai është një dashuri!

Share With:
Translate »
1029 Views