Babai ndërton dhomën e pabesueshme për të birin, i lë të gjithë pa fjalë

Një baba ka bërë një dhomë gjumi të pabeueshme për djalin e tij, në mënyrë që ai të flejë i qetë dhe të shohë ëndrra të bukura.

Dhoma e gjumit i ngjan më tepër hapsirës qiellore. ndërsa babai ndërtoi posaçërisht për djalin një krevat që i ngjante një anije kozmike.

Ai i ka bërë publike këto foto në rrjetet sociale, ato tregojnë brendësinë e dhomës me një krevat dopio dhe televizior, s dhe një dritë blu që të jep idenë e hapsirës qiellore.

Share With:
Translate »
680 Views