Bëhuni gati, vijnë seritë e reja nga “Dora Ekspoluresja”

Prodhimi i “Paramount”, “Dora The Exlporer”, e realizuar nga i James Bobin, do të shfaqet më 2 gusht 2019.

Skenari është duke u shkruar nga Michael Bay. Në prodhimin për fëmijë, Andrew Formd dhe Brad Fuller janë producentë.

Prodhimi për fëmijë numëron deri më tani 14 vite transmetim, me rreth 172 episode, duke arritur një audiencë të lartë te fëmijët në parashkollorë.

Si një ndër personazhet më të spikatur të “Nickelodeon”, Dora ka sjellë të ardhura prej më shumë se 11 miliardë dollarësh për kompaninë. Për këtë karakter vizatimor, janë prodhuar video-lojëra si edhe kukulla të cilat vazhdojnë ende të kenë një interes te blerësit e vegjël.

Share With:
Translate »
1318 Views