Brenda shtëpisë së Andrrës dhe Sinanit, plani për fëmijën e dytë

Që kur ka ardhur në jetë Ansi, jeta e Sinanit dhe Andrrës është fokusuar vetëm tek ai. Gjithçka në shtëpi rrotullohet rreth Ansit, ai është qendra e shtëpisë, buzëqeshja e mëngjesit dhe e darkës dhe çdo gjë tjetër kalon në plan të dytë. Këtë herë, Sinani dhe Andrra kanë folur për jetën e tyre të re brenda mureve të shtëpisë. Për programin “Pasditja ime”, në RTSH, çifti i njohur i showbiz-it kanë rrëfyer se kane ne plan qe në të ardhmen për ta bërë Ansin me një motër apo një vëlla.

Video do të jetë shumë shpejt gati për ju

Share With:
Translate »
1215 Views