Bujar si Capital T, reperi bën gjestin human kundrejt familjes së varfër

Reperi Capital T përveç karrierës së suksesshme në media përflitet edhe për gjestet e shumta humane. Nuk ka kaluar shumë kohë nga dita e ‘Bajramit’ ku këngëtari mori disa fëmijë nga rruga për t’ju zbukuruar ditën dhe sot vjen një gjest edhe më emocionues.

Nëpërmjet disa postimeve në ‘Instagram’ Capital T tregon se ndodhet pranë një familje të varfër për t’i ndihmuar.

Vëmendja përqendrohet tek dy djemtë e shtëpisë të cilët janë mjaft të vegjël që duken mjaft entuziastë  që kanë takuar këngëtarin.

Share With:
Translate »
628 Views