Dhimbjet e barkut tek fëmijët, si duhen trajtuar nga prindërit

Dhimbja e stomakut është një nga arsyet më të zakonshme që prindërit dërgojnë fëmijët e tyre tek mjeku. Zakonisht është e padëmshme, por nganjëherë mund të jetë serioze, ngase dhimbja e stomakut është një gjendje e larmishme shëndetësore dhe mund të jetë simptomë e ndonjë sëmundje tjetër.

MomJunction shpjegon shkaqet e ndryshme të dhimbjes së stomakut tek fëmijët, trajtimin e saj në kushte shtëpiake.

Për trajtimin e kësaj gjendjeje në kushte shtëpiake, ju duhet të:

Vendosni fëmijën tuaj të shtrihet në bark dhe të marrë frymë lehtë, të mos i jepni ushqime solide, ti ofroni ushqime të lehta, siç është orizi, dhe, në fund, i jepni ndonjë analgjetik.

Share With:
Translate »
1346 Views