Bukuria e pastër e njerëzve albinë në disa foto…

ërmes artit të saj, fotografja Yulia Taits nxjerr në pah hijeshinë e njerëzve albinë. Ajo ka publikuar 2 projekte kushtuar këtyre njerëzve me këtë gjendje të rrallë të lëkurës. Portretet e Yulia-s arrijnë të kapin bukurinë që këto njerëz kanë dhe përmes tyre, ajo ka inkurajuar shumë njerëz që të jenë të sigurt në lëkurën e tyre.

Fotografitë janë mënyra më e mirë për të kapur një moment të rëndësishëm, si dhe për të lënë një kujtim të qëndrueshëm të një kohe që do të ndryshojë dhe përfundimisht do të zhduket në një moment. Problemi është se këto imazhe humbin ngjyrën e tyre, prishen ose thjesht veniten me kalimin e kohës.

Ndërkaq, portretet e Yulia-s do t’ju bëjnë të doni çdo grimë të vetes. Njihuni me disa prej tyre:

1.

2

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Share With:
Translate »
378 Views