Çfarë ndodh me beben tuaj nëse qëndroni më shumë se 30 minuta në këmbë

Kur është puna tek aftësia atëherë nuk ka ndonjë dallim ndërmjet meshkujve dhe femrave, por duhet të keni kujdes me dietën ushqyese sepse tani keni edhe një trup të vogël brenda jush.

Nëse stili i jetës ose puna juaj përfshin qëndrim të zgjatur në këmbë, mund të jetë koha për një kontroll. Ka masa që mund të merrni për të minimizuar këto efekte anësore. Kemi disa këshilla për t’ju ndihmuar nëse qëndroni gjatë gjithë ditës në këmbë derisa jeni shtatzënë:

Nëse keni një shtatzëni të rrezikshme dhe shpenzoni më shumë se katër orë në ditë, kaloni në një punë që mund të uleni.

Bisedoni me shefin tuaj dhe diskutoni për problemet tuaja. Nëse është e nevojshme, merrni një shënim nga mjeku juaj! Përndryshe, mund të duhet të dilni nga puna qysh në javën e 24-të të shtatzënisë.

Nëse puna juaj përfshin qëndrim në këmbë për më shumë se 30 minuta çdo ditë, duhet të përpiqeni të minimizoni kohën e kaluar në këmbët tuaja. Nëse puna juaj kërkon që ju të qëndroni në një vend, bëni shëtitje të rastit.

Por mos harroni të merrni gjërat shtruar sapo të shkoni në shtëpi.

Share With:
Translate »
716 Views