Dashuri e pastër mes një nëne dhe djalit të saj: “Duam të kemi fëmijë”

Një histori dashurie nuk mund të rrezikohet nga asgjë, në qoftë se të dy e duan njëri-tjetrin, duan të martohen dhe të lindin fëmijë çdo gjë është shumë normale, por në këtë histori asgjë nuk është normale: Dy të dashuruar në këtë rast janë një nënë dhe djali i saj.

Kjo është historia e pabesueshme dhe skandaloze e këtij “çifti”. Emri i saj është Kim 51 vjeç dhe Ben 32 vjeç. Gruaja e kishte dhënë djalin e saj për birësim, një javë pas lindjes: qysh atëherë ajo nuk kishte dëgjuar asgjë për të, nuk e njihnin njëri-tjetrin dhe nuk e kishin parë njëri-tjetrin.

Megjithatë katër vjet më parë, Ben vendosi të kontaktonte nënën e tij biologjike. Që nga ai çast, ata filluan të takoheshin, duke kuptuar se ata kishin një tërheqje për njëri-tjetrin.

Ja se çfarë thotë gruaja: “Unë e di që njerëzit mendojnë se jemi të neveritshme, që ne duhet të jemi në gjendje të kontrollojmë ndjenjat tona, por kur goditesh nga një dashuri e tillë intensive, të lind dëshira për të luftuar gjithçka për ta mbrojtur atë dhe për ta çuar atë përpara”.

Share With:
Translate »
827 Views