Dashuria e vërtetë ka shumë forma dhe këto 15 foto na e tregojnë më së miri!

Dashuria vjen në shumë forma, mund të jetë në formën e një babai rebel që kurrë nuk donte një kafshë shtëpiake dhe tani nuk ndahet dot nga ajo; një çift që feston një jetë me lumturi dhe dashuri të vërtetë, ose baballarë që duan që të vegjlit e tyre të kapërcejnë çdo pengesë që jeta u vë para, qoftë duke kërcyer mbi trungje ose duke u bërë një luftëtar i vërtetë që i vogël. Në këtë artikull ju sjellim disa fotografi që tregojnë se dashuria është e pakufishme dhe pa formë.

 

1.“Kur isha fëmijë, babai im më thoshte që të mos sillja kurrë një mace në shtëpi. Ja çfarë bën ai tani!”

 

2.”Të kesh një vëlla të vogël është gjëja më e mirë që të ndodh ndonjëherë.”

 

3.“Qeni ynë u zhduk për 4 ditë. Momenti kur e gjetëm!”

 

4.”Ky fishekzjarr i vogël është e gjithë bota ime.”

 

5.”53-vjetori i gjyshërve të mi është sot.”

 

6.”Ende nuk jam 100% i sigurt se çfarë po bëj, por këta 4 muajt e fundit kanë qenë periudha më e mirë e jetës sime.”

 

7.”’Djali ynë’ 9-vjeçar me mbesën tonë 6-vjeçare, ndihemi të bekuar!”

 

8.”Këta të 2 janë të preferuarit e njëri-tjetrit që tani.”

 

9.”Burri im që mbështet vajzën tonë ndërsa ajo kapërcen një trung, është energjia që më duhet këtë javë.”

 

10.”Donut buzëqesh ndërsa përqafohet nga babai.”

 

11.”20 vjet më vonë dhe ne sapo u fejuam!!!”

 

12.”Burri im me vajzën tonë 1-javëshe më bëri të qaj.”

 

13.”Të lutem mos dil kurrë nga shtëpia.”

 

14.”Nëse dikush më pyet ndonjëherë se si ishte të punoje nga shtëpia në vitin 2020, unë do t’i tregoj këtë fotografi.”

 

15.”Vajza ime e vogël lindi 27-javëshe dhe po ecën mirë, vetëm është pak e vogël dhe e lindur para kohe.”

Share With:
Translate »
192 Views