Detaji i Abigail, që i fal kaq shumë dashuri Aurelës

Aurela Gace ka ndare me ne momentin dhe togfjalwshin qe kush ka puthur qofte edhe nje here nje bebe e kupton me se miri. Krah angazhimeve te shumta ne kete periudhe vere, mami Aurela eshte gjithmone prane vajzave  te saj duke ndare dhe me ne momente te veçanta nga rritja e tyre. Era e Abigail eshte era me e mire ne bote per kengetaren, e per kete te gjitha falemderimet ajo ia atribuon Zotit. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
709 Views