Djali 10-vjeçar i kërkon t’i ndezë cigaren, por përgjigjia e zotërisë e përlot

Një djalë 10 vjeçar ka bërë një eksperiment të rregjistruar me kamera të fshehta se si reagojnë kalimtarë të rastësishëm kur dikush në moshë aq të re tymos cigare. Madje djali ka provokuar edhe shumë prejt tyre duke i kërkuar që ta ndihmojnë të ndezi cigaret dhe ka pasur nga ata që ia kanë marrë duke e qortuar por ka pasur edhe nga ata që e kanë mbështetur duke i thënë se edhe ata vetë në atë moshë e kanë filluar cigaren. Por rasti më i veçantë që përloti edhe djaloshin 10-vjeçar ishte i një burri, i cili kishte të montuar në fyt një impiant për prodhimin e zërit pasi e kishte humbur atë valë sëmundjes së kancerit që i kishte shkaktuar duhani. “Ajo çfarë shihni në Internet është e vërtetë, ju lutem mos pini cigare”-tha kalimtari kur organizatori i tregoi që po xhirohej me kamera.

Would you prevent a child from smoking?

I cried when the man who lost his voice come. ?Be sure to LIKE and SHARE so that others see this. ?❤ ?via Dennis Cee, youtube.com/TvDennisCee, instagram.com/dennis_ceeIn association with: damn.com & pranksters.com

Posted by Robin Thanu on Monday, June 26, 2017

Share With:
Translate »
965 Views