Djali i Ermal Fejzullahut një talent i vërtetë, ashtu siç ka emrin Art!

Rrugës artistike të babit dhe gjyshit po shkon dhe djali i vogël. Arti është vetëm 8 vjeç por duket talenti i tij për pikturën është shumë i madh. Është Ermali ai që ka publikuar në InstaStory një pikturë të Artit, që duket sikur t’a ketë bërë një i rritur. Familjes Fejzullahu sapo ju shtua dhe një artist në një tjetër fushë! çfarë diversiteti kulturor është krijuar në familjen e tyre të bukur!

 

Share With:
Translate »
713 Views