E keni parë Samantën të vogël kur këndonte? Jo, s’e kemi fjalën për ‘Ethet’

Nuk e dimë nëse e keni parë Samantën e vogël fare, por Manjola Lloja, e cila është organizatore e festivalit të fëmijëve në Shkodër, i vetmi i tillë që ka mbetur nga tradita e organizimit të aktiviteteve mbarë kombëtare për fëmijë, ndau një video të këngëtares në moshë shumë të vogël duke treguar kështu talentin e saj të hershëm.
“Pranë një fëmije që këndon, prej gjithmonë”, ka shkruar ajo krah videos ku dallohet Samanta që merr mikrofonin për të kënduar. Ajo që bie në sy është ëmbëlsia e Samantës, që prej atëherë duket se nuk ka ndryshuar aspak njëjtë si dëshira për muzikën dhe për të kënduar.

Share With:
Translate »
173 Views