E pa rastësisht gjatë shërbimit, zjarrfikësja ndihmoi shtatzënën të kryente lindjen në makinën e parkuar

Liz Georga ka qenë duke e përfunduar ndërrimi në brogadën e zjarrfikësve, kur është ftuar në një rrugë në periferi të Londrës, që të ndihmonte një grua shtatzënë. Megjithëse, më parë nuk kishte kryer ndonjë lindje dhe nuk kishte njohuri profesionale, ajo ka filluar të intervenonte duke shfrytëzuar njohuritë që kishte marrë nga një emision televizivi. “Kur arrita, fëmija kishte nxjerrë kokën dhe pas 20 minutash kisha në duar një fëmijë të shëndoshë. Gjithçka që kam parë në televizor më erdhi para syshë dhe nuk pata asnjë problem”, ka thënë George. Së bashku me të ka qenë edhe babai i fëmijës, ndërsa të pranishmit vetëm e kanë rrethuar veturën me batanije për më shumë privatësi.

 

Share With:
Translate »
669 Views