E pabesueshme, është vetëm 2-muajsh por arrin të flasë

Christian Jones është vetëm dy muajsh, por është bërë mjaft i njohur në internet. Nëna e tij, Samantha Jones po mundohej t’i dërgonte një video të djalit shoqes së saj, Amber në Snapchat. “A mund të thuash “Hello Amber”?, e pyet Samantha vogëlushin. Ajo priste ndonjë të qeshur nga i biri, por u çudit kur ai tha falën e parë në jetën e tij. Samanta shpërndau më pas videon në Facebook, ku ka marrë pafund shikime dhe shpërndarje.

Share With:
Translate »
887 Views