Emocionuese, pas 12 vitesh vajza ‘e humbur’ kthehet në shtëpi

U rrëmbye kur ishte vetëm pesë vjeç. Pas 12 viteve, ajo u kthye në SHBA, pas një tentim shpëtimi nga ekipet policore në Meksiko. Sabrina Allan është vajza e cila u kthye shëndoshë e mirë tek prindërit e saj, i cili nuk i kishte shuar shpresat, pavarësisht se që nga viti 2002 nuk e kishte parë më të bijën, thuhet në FOX7. Fëmijët e familjes Allan kërkonin vazhdimisht motrën e tyre të madhe dhe pyesnin të atin përse nuk mun ta shihnin kurrë, ndërkaq z. Allan ishte i dëshpëruar që ta gjente të bijën. E patjetër që nuk kishte gëzim më të madh se atëherë kur ajo u kthye në shtëpi. Shikoni më poshtë:

 

Share With:
Translate »
722 Views