Emrat më të bukur për bebet e lindura nën shenjën e gaforres

Nëse pritjes suaj të ëmbël i vjen fundi në harkun kohor 21 qershor- 22 korrik atëherë ju do të sillni në jetë, një vogëlush që i përket shenjës së gaforres! Do të jetë një fëmijë emocional, i ndjeshëm, ëndërrimtar dhe me një imagjinatë shumë të zhvilluar ! Sigurisht që dhe emri do të zgjidhni duhet t’i përshtatet karakterit të tij ndaj Living përmbledh poshtë disa emra
Etan
Luis
Noah
Rubi (sepse rubini është guri i çmuar i gaforreve)
Alistar
Adel një emër i bukur për vajzat e ëmbla
Henri
Kora për vajzat
Fleura (një emër që do i përshtatet mësë miri një ëndërrimtareje dhe shpirti të lirë)
Vivian
Mia
Luna

Share With:
Translate »
976 Views