Emrat më të bukur për bebet që lindin në muajin prill

Prilli është muaji i luleve. Pas kapriciove të marsit, moti në muajin e dytë të pranverës është më i qëndrueshëm. Në rast se deri tani pranvera diku ishte fshehur, diku ishte shfaqur, tani nuk ka më dyshime. Por ata që mezi e kanë pritur këtë muaj, janë nënat dhe baballarët që presin të bëhen prindër në këtë muaj të bekuar të pranverës.

Emri i fëmijës që do të lindë duhet të jetë unik dhe praktik. Kjo është specifika që dëgjon më shumë mes prindërve të ditëve të sotme. Stina e pranverës, por sidomos muaji prill, ka me qindra-mijëra emra që lidhen me natyrën, lulet dhe shkëlqimin e stinës, por edhe emra që lidhen me festat fetare të kësaj stine.

Pa u përpjekur për të bashkuar diçka që nuk bashkohet, pa bërë shumë shkurtime e simbole, në këtë listë janë disa emra që lidhen me muajin dhe me religjionin. Janë universalë, ndaj edhe mbeten gjithmonë gjetje të zgjuara.

Shikoni disa prej tyre:

Vajza

Ardalia,

Arda,

Grace,

Emma,

Enora,

Elma,

Damiana,

Ava,

Lily,

Charlotte,

Isadora

Isidora

Romana

Herna,

Heliena,

Honora,

Marsilia,

Hulda,

Ivy (i),

Rose,

Violet,

Olivia,

Kalina,

Avery

Fedora (Theodora)

Djem

Adrien,

Isidro,

Rodion,

Sirmion,

Alger,

Damian, Damien, Damio,

Donan,

Jurgen,

Joris,

Ermin,

Maris,

Rodan,

Ivi,

Orson, Orsi,

Gabriel,

Marcus,

Abel,

Liam,

Matias

Arthur,

Jordan,

Dominik,

Korad

Kaen

Share With:
Translate »
2244 Views