Era i mbyti fqinjët, nëna dhe djali tre ditë të vdekur

Nëna dhe djali kishin tre ditë të vdekur dhe askush nuk e dinte.

Askush nuk trokiste në derën e tyre, por në një moment, fqinjët të mbytur nga era e rëndë që vinte prej banesës së tyre kanë reaguar.

Sic shkruajnë mediat italaine, djali i saj 56 vjecar që ishte përdorues droge, kishte injektuar me shiringë drogë dhe kishte kaluar në overdozë.

Nëna, 92 vjeçare, e kishte parë në gjendje të keqe djalin dhe në përpjekje për të kërkuar ndihmë, ka ndërruar jetë në këmbët e shtratit pasi pësoi një sulm në zemër, nga dhimbja.

Nga shtëpia, fqinjët thanë se vinte era e gazit nga një sobë e lënë ndezur.

Hipotezat mbi këtë vdekje janë të shumta, por për momentin asgjë nuk është e sigurt.

Share With:
Translate »
606 Views