Është adoleshenti më i pasur në botë, por ka një lodër si të gjithë të tjerët

Barron Trump djali i presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, pavarësisht  statusit është një djalë si gjithë moshatarët e tij dhe  nuk mund t’i shpëtonte trendit të adoleshentëve në këtë periudhë.

Ai u pa me një spinner në dorë teksa zbriste nga avioni “Air Force One” sëbashku me babain e tij dhe Melanian. Edhe kësaj here Barron ka arritur të tërheqë sërish vëmendjen e mediave.

Por pavarësisht kësaj, ajo që do të mbahet mend nga Barron ishte moment i fjalimit të parë të babait të tij si president të SHBA, ku Barron u filmuar duke fërkuar sytë e duke u lëkundur teksa u përpoq të qëndronte zgjuar. Tek e fundit ai vetëm 11 vjeç është.

Share With:
Translate »
1236 Views