Fëmija juaj ka këtë tipar? E pret një e ardhme e ndritur

Një studim i vitit 2016 ka zbuluar se fëmijët kokëfortë janë më të prirur të bëhen më të suksesshëm kur të rriten. Studimi, i publikuar në revistën “Developmental Psychology”, ka përfshirë mbi 700 persona të moshës nga 9 deri 40 vjet. Pas eksperimenteve të ndryshme, studimi ka zbuluar se fëmijët të cilët i kanë shkelur rregullat dhe i kanë injoruar urdhrat e prindërve, kanë rezultuar të kenë paga më të larta kur janë rritur.

 

Share With:
Translate »
927 Views