Fëmijët e politikaneve shqiptare bëjnë bashkë mamatë kundërshtare

Dashuria për tokën, natyrën dhe kafshët kanë bërë bashkë këtë të shtunë, bashkëshorten e Endri Fugës, Besa Pëllumbi, me deputeten e PD Rudina Hajdari e Frida Krifcan, Drejtore e Përgjithshme e Agjencisë për Zhvillim Bujqësor dhe Rural, në një nga femrat e kryeqytetit. Tre zonjat e njohura të jetës publike kanë shijuar paraditen e kësaj të shtune me fëmijët e tyre në ambientet e gjelbëruara duke lënë mënjanë ndasitë politike. Ne i përgëzojmë zonjat për përzgjedhjen që kanë bërë kërë fundjave, pasi një edukim i tillë për fëmijët sa vjen e po zbehet në ditët e sotme. E ku ka më bukur? Atë që s’e bën dot politika, e bën dashuria e çiltërsia e fëmijëve. NË RRETH- Nga e majta në të djathtë- Frida Krifca, Besa Pëllumbi e Rudina Hajdari. /Kids’Time/

Share With:
Translate »
1806 Views