Fëmijët me aftësi të kufizuara tashmë kanë një park magjik pë tu argëtuar

Në Teksas të SHBA-së është hapur parku me ujë për personat me aftësi të kufizuar. Deri më tani parqet e ujit janë të pa aksesueshëm për personat me aftësi të kufizuara, por Island Inspiration Morgan synon të ndryshojë gjithçka, sepse ky është parku i parë me ujë në botë, projektuar posaçërisht për këtë kategori të shoqërisë.“Qëllimi unë është që tu ofrojmë këtyre njerëzve argëtim pa fund dhe siguri për jetën”, tha themeluesi i këtij projekti Gordon Hartman, i cili punon me mekët, të afërmit e  personave me aftësi të kufizuar, mësuesit, terapistë të specializuar, që të sigurojë jetëgjatësinë e këtij parku.  

Share With:
Translate »
1066 Views