“Fëmijët shohin, fëmijët bëjnë”, sapo e vërtetoi dhe vajza e Eminës | Video

Ella tani luan me gjëra të rritursh. Meqë qëndron thuajse gjatë gjithë kohës me mamin dhe shikon gjithçka që Emina bën për vajzën e vogël, disa detaje i ka mësuar edhe Ella.

Loja më e re që ka mësuar edhe ajo më pompën e qumështit që mami e përdor për të krijuar rezervat e ushqimit për vajzën e vogël. Ella e ka mësuar se si bëhet dhe po përpiqet ta bëjë edhe ajo. Tentativat e saj për ta çuar deri aty ku duhet që të nxjerrë qumësht kanë bërë të qeshë Eminën, që e ka regjistruar momentin si dhe kushedi se sa ndjekës të asaj.

Share With:
Translate »
814 Views