Rregullat e familjes mbretërore detyrojnë Princ Harry-n të bëjë veprimin e papritur në publik

Të jesh pjesë e familjes mbretërore kërkon shumë sakrifica, sidomos për nusen e re Meghan Markle që i është shtuar prej pak kohësh gjërat duket se janë të vështira. Një rregull i pashkruar që i takon daljeve publike të çifteve është ai i afeksionit. Asnjëri prej tyre nuk duhet të bëjë veprime të tilla si të qëndruarit përdore. Pikërisht një moment të tillë kanë fotografuar mediat në një nga daljet publike të Meghan dhe Harry. Dukesha është përpjekur të kapë dorën e bashkëshortit, por ai me hijeshi e ka larguar, duke i kujtuar nuses së re që është duke shkelur rregullat.

Share With:
Translate »
703 Views