Flori gdhend në lëkurë kuptimet dhe emrat e fëmijëve

Florian Binaj përmes një postimi në rrjetet sociale ka treguar  një tatuazhin  të dytë në shpinë, ku duken portretet që simbolizojnë emrat e dy fëmijëve të tij. Emrin Krena, të shkruar mbrapsht, e shoqërojnë disa prej simboleve tona më të njohura kombëtare, ndërsa në krah të emrin Glauk është i dukshëm portreti i mbretit ilir të Taulantëve.

Për aktorin, gdhendja në lëkurë e dy emrave dhe portreteve që mbajnë histori është një krenari më shumë, por edhe dashuri e përkushtim ndaj familjes e fëmijëve.

Share With:
Translate »
1103 Views