Kylie Jenner më në fund shfaqet me barkun e rrumbullakosur dhe kilet e tepërta

20-vjeçarja, e cila ende nuk ka konfirmuar apo komentuar zyrtarisht lajmin e saj të lumtur, është fotografuar për festimet e 62-të të ditëlindjes së Kris Jennerit në mëngjesin e së dielës. Tashmë nuk ka nevojë që ajo ta konfirmojë apo ta mohojë sepse gjithcka është e dukshme. Kylie Jenner jo vetëm që është shtatzënë, por si duket është nga muajt e fundit, sepse barku i saj shfaqet tejet i fryrë, sic mund ta shihni edhe në fotot mëposhtë. /Kids’Time/

Share With:
Translate »
830 Views