Forma dhe madhësia e barkut të nënës shtatzënë, tregues i gjinive sipas miteve të vjetra

Ndërsa shtatzënia përparon, ju mund të gjeni miq, të dashur dhe madje të panjohur që duan të ndajnë komentet e tyre në lidhje me madhësinë e barkut së fëmijës suaj.

“A jeni e sigurt se keni vetëm një fëmijë? Ju keni bark shumë të vegjël për të qenë 30 javësh ose dhe foshnja juaj do të jetë shumë e madhe pas lindjes”.

Mund të jetë vërtet e vështirë të dëgjosh komente të vazhdueshme në lidhje me madhësinë e barkut tuaj dhe të mos ndjeheni të shqetësuar shkruan Bellybelly.au

Vetëm mos harroni, asnjë nga shtatzënitë nuk janë të njëjta. Pesha e shtatëzënësisë mund të ndryshojë shumë në varësi të gjenetikës dhe foshnjës që mbani transmeton Gazeta Shneta.

Ajo që është e rëndësishme është që ju dhe foshnja juaj të jeni të shëndetshme dhe mirë.

Ju mund ta dëgjoni këto komente shumë shpesh – mbani (barkun) fëmijën më lartë / ulët  kështu që duhet të keni një djalë / vajzë.

’Është një përrallë e grave të vjetra pozicioni dhe forma e barkut tuaj që ka ndonjë lidhje me seksin e foshnjës tuaj në të!

Ose dhe bark i madh do të thotë një fëmijë i madh, bark i vogël do të thotë një foshnjë e vogël… apo jo?

Jo ashtu! Siç u përmend më lart, ka kaq shumë variacione të formave të barkut në shtatëzani!

Gratë që kanë më shumë se një fëmijë mund të vërejnë forma e barkut në shtatëzaninë e dytë është e ndryshme dhe kjo mund të jetë thjesht si pasojë e muskujve të lirshëm.

Madhësia dhe toni i muskujve tuaj ka një ndikim të madh në mënyrën se si do të jetë shtrirë foshnja juaj brenda.

Teknikisht jo për barkun tuaj shtatzënë, por disa gra besojnë se sëmundja e mëngjesit është një tregues nëse keni një djalë ose një vajzë.

Nëse keni sëmundje të keqe në mëngjes, atëherë teoria është nivelet më të larta të hormoneve do të thotë që mbani një vajzë. Ose e kundërta pak vjellje do të thotë një djalë sepse ekzistojnë nivele më të ulëta të hormoneve.

Sigurisht, ka pak kërkime për të mbështetur këto teori dhe studimet e vogla që janë bërë tregojnë rezultate të kundërta.

Share With:137 Views