Foshnja lind me tre këmbë, mjekët zbulojnë për herë të parë çfarë ka ndodhur

Një fëmijë kinez i lindur me tre këmbë për shkak të një gabimi jashtëzakonisht të rrallë në shtatzëni, ka hequr gjymtyrën shtesë.

Kirurgët zbuluan se këmba shtesë nuk i përkiste djalit. Ishin mbetjet e binjakut të tij të formuar pjesërisht, parazit

Binjakët parazitë lindin kur binjakët identikë nuk arrijnë të ndahen, dhe gjendja ndodh në rreth një në një milion

Share With:
Translate »
861 Views