Seksi pas abortit, tri gjërat që çdo grua duhet t’i dijë

Pavarësisht faktit se mbi 650.000 aborte legale janë regjistruar në Shtetet e Bashkuara në vitin 2014, sipas Qendrave për Kontrollin e Sëmundjeve dhe Parandalimin e tyre, abortet shpeshherë trajtohen si tabu. Si e tillë, ekzistojnë disa sërë pyetjesh që qarkullojnë përgjatë momenteve të abortimit: Çfarë duhet të dijë në lidhje me marrëdhënien seksuale pas kësaj? Sa gjatë duhet të pres? A është e rrezikshme? Në lidhje me krejt këto pyetje, për Women’s Health kanë dhënë përgjigje ekspertë shëndetësor. Nëse procedura e abortit është mjekësore ose kirurgjikale, këtu është ajo që ju duhet të dini rreth seksit pas një aborti. 1. Nuk duhet të kryeni marrëdhënie seksuale menjëherë 2. Duhet të përdorni pilula kontracepsioni 3. Pilulat e kontracepsionit duhet të merren menjëherë, pa pasur nevojë të prisni.

Share With:
Translate »
762 Views