Foto e rrallë, Angelina në shëtitje me babanë e saj

Raportet mes Angelina Jolie dhe babait të saj, Jon Voight, ishin përmirësuar nga Brad Pitt, burrit tashmë të tëhuajsuar të saj.42 vjeçarja dhe babai i saj 78 vjeçar e dërguan bijën e Angelina-s, Vivienne, në një orë mësimi të Color Me Mine në lagjen Sherman Oaks në Los Angeles. Është prapë e rrallë që 78 vjeçari shihet me mbesat e nipërit e vet, pas fundit të një tëhuajësimi gjashtë vjet e gjysmë me të bijën. Sidoqoftë, që të tre u shfaqën në disponim teksa bisedonin e qeshnin me njëri-tjetrin rrugës për në klasë.

Share With:
Translate »
850 Views