Foto fantastike familjare e Dafit me të cilën uron ditëlindjen e të voglit Dalvi

Silva Gunbardhi dhe Dafi janë prindër të një djali që mban emrin Dalvi, një kombinim i emrave të këngëtarëve. Pikërisht sot, Dalvi ka festuar 2-vjetorin e lindjes. Ndërsa mami Silva na tregoi dhuratën për të voglin e saj, babi Dafi sjell urimin e tij të përzemërt për Dalvin nëpërmjet një portreti familjar.  Në përshkrimin e fotos ai shkruan: “Happy birthday my Everything #Dalvi ??????????”
Nuk mbetet gjë tjetër veçse t’i urojmë vetëm pranvera të lumtura në jetën e Dalvit të rrethuar me shumë motra e vëllezër! Shpresojmë që mami me babin ta marrin në konsideratë këtë urim! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
800 Views