Foto nga vakti i drekës në shkolla të ndryshme të botës

Çdo shtet ka standardet e veta për sa i përket vaktit të drekës në shkollë.

Disa prej tyre gatuajnë ushqime të shpejta ose të paketuara, ndërkohë që disa të tjera përgatisin vakte të plota që përbëhen nga sallata, supa e të tjera.

Ushqimi më i përdorur në përgjithësi, është orizi, patatet dhe sallata jeshile. Gjithashtu, qumështin dhe lëngjet e frutave i gjejmë kudo.

Për më tepër ndiqni fotot që ju sjellim.
 

Share With:
Translate »
1004 Views