George dhe Charlotte veshin rrobat e njëri-tjetrit dhe duken kaq bukur

Edhe një princeshë si Charlotte mund të veshë rrobat e vëllait të saj të madh, dhe nuk ka asnjë problem. Gjatë një festë për familjet e ushtarakëve, princesha e vogël u shfaq e veshur me një pulovër blu që më parë e kishte veshur vëllai i saj, George.

Familja mbretërore në fakt edhe pse gëzojnë një pasuri të madhe, të paktën në veshje e kanë treguar që janë të thjeshtë, dhe nuk vishen gjithmonë me market më të shtrenjta.

Madje, dukesha Kate është përfolur disa herë që vesh të njëjtat rroba në daljet e saj publike. Të njëjtën gjë mesa duket Kate e praktikon edhe me fëmijët e saj.

ka

Share With:
Translate »
645 Views