Shoqja më e ngushtë e Noizyt, është kaq e bukur e trendy

Noizy e ka një shoqe të ngushtë. Ajo është princesha e vogël Prayla. Sa më shumë rritet aq më shumë kohë kalon me dajën e saj. Nuk janë pak fotot që poston me të dhe ajo është e vetmja që e sfidon. E preferuara e dajës është edhe e preferuara e fansave të tij. Dhe ata nuk janë pak, por pafundësisht shumë.
Përpos dashurisë që kanë për njëri-tjetrin dhe lidhjes së ngushtë, ata edhe ngjajnë. Prayla ka marrë jashtëzakonisht shumë nga daja.

Posing like whaaaat you tellling meeee fammm 😛🕺

A post shared by NOIZY (@zinizin) on

Share With:
Translate »
999 Views